Door beveiliging tegen doorlinken vanaf externe websites kan een enkele Firewall bij te strenge Privacy Control instellingen de afbeeldingen van de site blokkeren. Momenteel is hiervoor van onze kant geen oplossing mogelijk. Excuses voor dit ongemak. Wijziging in uw eigen instellingen kan dit probleem omzeilen.

| Doel | Historie | Heden |

Historie van digifotodoka.nl,

In juli 2008 opende ik de site KIJKMIJ.net om mensen de kans te geven zelfgemaakte foto's van auto's, motoren en vrachtwagens te posten. Door de vele sites die hiervoor bestaan was er weinig interesse en besloot ik eind augustus de site al te sluiten om de maand daarop met kleine veranderingen weer on-line te gaan. Nu echter konden mensen hun foto's van huisdieren daarop kwijt. De interesse was daadwerkelijk hoger, maar de kwaliteit van de foto's een stuk minder.

Hierop besloot ik nog enkel mijn eigen foto's te tonen en heropende oktober 2009 de site in een volledig nieuw jasje.

Op 16 Juni 2011 werd het nieuwe domein digifotodoka.nl geclaimd, omdat dit beter aansluit bij de inhoud van de huidige site. Waarna op 24 Juli de site gereed was gemaakt voor de daadwerkelijke overgang naar de nieuwe naam.

De opzet van de site is al enkele malen grondig gewijzigd. De huidige versie werd begin Maart 2013 online gezet.

2011-2019 digifotodoka.nl, all rights reserved.

Loading digifotodoka.nl...